3. august 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Unghanebryst lavet med cremet pesto lavet med friske urter ricotta samt nødder

Pastasalat med avokado tomater grønkål dressing på grillet peber løg hvidløg oliven olie toppet med mozarella og persille

Mini peber med radiser sukker ærter spinat

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar:Samosa ;gulerødder, ærter, blomkål, chili, kummen , løg, hvidløg Med humus og chili
Vegan: _Samosa ;gulerødder, ærter, blomkål, chili, kummen , løg, hvidløg Med humus og chili_______________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Unghanebryst lavet med cremet pesto lavet med friske urter ricotta samt nødder

Pastasalat med avokado tomater grønkål dressing på grillet peber løg hvidløg oliven olie toppet med mozarella og persille

Ærtepure med purløg og frisk citron

Rosmarin/lime bagt gulerødder med rucola og frisk rosmarin

Rød quinua med blomkål og gul senneps dressing frisk persille

Husets grønne indslag agurk og kalamata oliven med sten
Dagens friskbagte brød med rugmel

Vegetar/vegan:
Vegetar: Samosa ;gulerødder, ærter, blomkål, chili, kummen , løg, hvidløg Med humus og chili
Vegan: Samosa ;gulerødder, ærter, blomkål, chili, kummen , løg, hvidløg Med humus og chili

Rediger menu