30. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Indisk beef Koma lavet med cashewnødder, yoghurt, ingefær, løg, hvidløg og tomat. Toppet med ristet mandler og frisk persille

Hertil serveres:

Dampet jasminris toppet med kommen frø

Miksede salater med dampet broccoli vendt med majs og gulerødder i lækker limejuice/senneps dressing toppet med frisk persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Indisk korma vegetar med soyakød, løg, ingefær, hvidløg, vegansk fløde og tomat toppet med mandelflager og serveret med dampede jasmin ris

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Indisk beef Koma lavet med cashewnødder, yoghurt, ingefær, løg, hvidløg og tomat. Toppet med ristet mandler og frisk persille

Hertil serveres:

Dampet jasminris toppet med kommen frø

Salat med kinakål, agurker og edamame bønner. Vendt med miksede salater

Avocado vendt med ananas og honningmeloner. Anrettet med babyspinat og toppet med cashew nødder og frisk mynte

Bagte gulerødder anrettet med hvidkål og rødkål maskeret med citrus dressing. Anrettet på rucola og toppet med tyttebær

Huset grønne indslag med sherry tomater

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Indisk korma vegetar med soyakød, løg, ingefær, hvidløg, vegansk fløde og tomat toppet med mandelflager og serveret med dampede jasmin ris

 

 

Rediger menu