30. marts 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Stegt kyllingebryst marineret i krydderurteolie fyldt med bacon og frisk basilikum anrettet med grillede peberfrugter 

Pastasalat med cremet dressing lavet med yogurt, friske krydderurter og vendt med peberfrugter, hakket grønkål og rødløg. Toppet med avocado

Salat med let dampet rosenkål og broccoli vendt med soltørret tomater, miksede salater, æble/eddike dressing og toppet med mandler

Øko. Ølands hvedeboller eller kerne boller (gluten)

Vegetar: Fyldte portobello med rødbeder, søde kartofler, kikærter, ærter, hvidløg og feta med urter, olie og græskarkerner på toppen

Vegan: Fyldte portobello med rødbeder, søde kartofler, kikærter, ærter, hvidløg med urter olie og græskarkerner på toppen

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Stegt kyllingebryst (1 stk per person) marineret i krydderurteoliefyldt med bacon og frisk basilikum anrettet med grillede peberfrugter 

Pastasalat med cremet dressing lavet med yogurt, friske krydderurter og vendt med peberfrugter, hakket grønkål og rødløg. Toppet med avocado

Salat med let dampet broccoli vendt med soltørret tomater, miksede salater, æble/eddike dressing og toppet med mandler

Quinoa vendt med spidskål, sprøde æbler frisk mynte og fennikel skud. Maskeret med orange dressing

Gulerødder bagt med ahornsirup anrettet på feltsalat og toppet med frisk kørvel
Husets grønne indslag med pimenter

Dagens friskbagte økologiske brød

Vegetar: Fyldte portobello med rødbeder, søde kartofler, kikærter, ærter, hvidløg og feta med urter, olie og græskarkerner på toppen

Vegan: Fyldte portobello med rødbeder, søde kartofler, kikærter, ærter, hvidløg med urter olie og græskarkerner på toppen

Rediger menu