30. marts 2021
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Stegt kyllingebryst marineret i krydderurteolie fyldt med bacon og frisk basilikum anrettet med grillede peberfrugter
Pastasalat med cremet dressing lavet med yogurt, friske krydderurter og vendt med peberfrugter, hakket grønkål og rødløg. Toppet med avocado
Salat med let dampet rosenkål og broccoli vendt med soltørret tomater, miksede salater, æble/eddike dressing og toppet med mandler
Øko. Ølands hvedeboller eller kerne boller (gluten)
Vegetar: Fyldte portobello med rødbeder, søde kartofler, kikærter, ærter, hvidløg og feta med urter, olie og græskarkerner på toppen
Vegan: Fyldte portobello med rødbeder, søde kartofler, kikærter, ærter, hvidløg med urter olie og græskarkerner på toppen
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Stegt kyllingebryst (1 stk per person) marineret i krydderurteoliefyldt med bacon og frisk basilikum anrettet med grillede peberfrugter
Pastasalat med cremet dressing lavet med yogurt, friske krydderurter og vendt med peberfrugter, hakket grønkål og rødløg. Toppet med avocado
Salat med let dampet broccoli vendt med soltørret tomater, miksede salater, æble/eddike dressing og toppet med mandler
Quinoa vendt med spidskål, sprøde æbler frisk mynte og fennikel skud. Maskeret med orange dressing
Gulerødder bagt med ahornsirup anrettet på feltsalat og toppet med frisk kørvel
Husets grønne indslag med pimenter
Dagens friskbagte økologiske brød
Vegetar: Fyldte portobello med rødbeder, søde kartofler, kikærter, ærter, hvidløg og feta med urter, olie og græskarkerner på toppen
Vegan: Fyldte portobello med rødbeder, søde kartofler, kikærter, ærter, hvidløg med urter olie og græskarkerner på toppen