29. juni 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Coq au vin kylling stegt på ben med sauce lavet på rødvin perleløg svampe

Ristet nye kartofler med med persille olie

Avokado og lime/sorte bønner med squash basilikum samt mild senneps dressing

øko. ølandsboller med rugmel
———————————————————————————–

Denne menu er til jer der får Buffet

Coq au vin kylling stegt på ben med sauce lavet på rødvin perleløg svampe

Ristet nye kartofler med med persille olie

Avokado og lime/sorte bønner med squash basilikum samt mild senneps dressing

Tomatsalat med parmesan og babyspinat rødløg nedkogt balsamico

Mini peber ristet med estragon og oregano rød mizuna samt radiser

kalamata oliven med agurk på grøn salat

Øko. surdejsbrød med durum

vegan/vegetar

Wok: ris nudler , broccoli , springløg, tofu , peberfrugt, gulerødder, spidskål, soya, sweet chili , cashewnødder , sesamfrø

Rediger menu