28. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Frikadeller lavet af magert svinekød mikset med bacon, spinat, løg og krydderier. Anrettet med grillede peberfrugter

Hertil serveres:

Pastasalat med lækker dressing af yogurt, mayonnaise, vineddike og krydderier. Vendt med rødløg, peberfrugter, grønkål og frisk persille. Toppet med sherrytomater

Miksede salater vendt med bagte gulerødder, bagte rødbeder og hakket grønkål. Toppet med pinjekerner

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Stegte grøntsager vendt med edamame bønner, græskar, babymajs, champignon, springløg, kinakål og hoisin dressing. Toppet med sesamfrø hertil pastasalat med masser af grønt

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Frikadeller (3 stk per person) lavet af magert svinekød mikset med bacon, spinat, løg og krydderier. Anrettet med grillede peberfrugter

Hertil serveres:

Pastasalat med lækker dressing af yogurt, mayonnaise, vineddike og krydderier. Vendt med rødløg, peberfrugter, grønkål og frisk persille. Toppet med sherrytomater

Miksede salater vendt med bagte rødbeder, haricot verts og hakket grønkål. Anrettet med fletsalat g toppet med pinjekerner

Salat med kikærter, agurker, peberfrugter og rødløg. Anrettet med rucolasalat og toppet med fetaost og frisk persille

Fintsnittet hvidkål og rødkål vendt med sugar snaps, persille og radiser

Huset grønne indslag med sherrytomater

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Stegte grøntsager vendt med edamame bønner, græskar, babymajs, champignon, springløg, kinakål og hoisin dressing. Toppet med sesamfrø hertil pastasalat med masser af grønt

 

 

 

Rediger menu