27. oktober 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kyllinge overlår udbenet i lækker tomat/flødesauce lavet med nedkogt tomatsky, paprika og fløde (indeholder laktose)

Små stegte kartofler med med salt, peber og krydderurte olie

Salat med sherrytomater, mixed salat og rødløg. Vendt med krydderurte/avocado dressing (minus nødder) og toppet med bambino mozzarella og frisk basilikum

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar : Grillede  jordskokker, peberfrugter,  porrer , majskolber, kidney og hvide bønner med feta i lækker flødesauce med tomat og paprika (laktosefri)

Vegan : Grillet jordskokker, peberfrugter, porrer, majskolber , kidney og hvide bønner i lækker vegansk flødesauce med tomat og paprika

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Kyllinge overlår udbenet i lækker tomat/flødesauce lavet med nedkogt tomatsky, paprika og fløde (indeholder laktose)

Små stegte kartofler med med salt, peber og krydderurte olie

Salat med sherrytomater, mixed salat og rødløg. Vendt med krydderurte/avocado dressing(minus nødder) og toppet med parmesanost og frisk basilikum

Quinoa salat med hakket grønkål og peberfrugt. Marineret i estragon dressing og vendt med salat og toppet med estragon

Blancheret romanesco vendt og garneret med appelsinfiletter og solsikkerkerner

Husets grønne indslag med agurker og oliven

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar : Grillede  jordskokker, peberfrugt,  porre , majskolber, kidney og hvide bønner med feta i lækker flødesauce med tomat og paprika

Vegan : Grillet jordskokker, peberfrugter, porrer, majskolber , kidney og hvide bønner i lækker vegansk flødesauce med tomat og paprika

Rediger menu