26. oktober 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Helstegt laksefilet med citronsauce lavet med fløde, mælk og krydderier. Toppet med frisk dild (laktose)

Hertil serveres:

Små stegte kartofler vendt i lækker krydderurteolie

Miksede salater vendt med fennikel, æbler og tyttebær. Maskeret med limejuice dressing og toppet med frisk mynte

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Patties lavet med kikærter, linser, rødbeder, løg, gulerødder, squash og urter, m.m. serveret med kartofler vendt i krydderurteolie  _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Helstegt laksefilet med citronsauce lavet med fløde, mælk og krydderier. Toppet med frisk dild (laktose)

Hertil serveres:

Små stegte kartofler vendt i lækker krydderurteolie

Miksede salater vendt med fennikel, æbler og tyttebær. Maskeret med limejuice dressing og toppet med frisk mynte

Cesarsalat med romaine salat, kylling og brød croutons. Maskeret med cesardressing

Salat lavet med spidskål, majs og skiver af oliven. Anrettet med feltsalat og papaya. Toppet med frisk persille

Huset grønne indslag med agurker og oliven

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Patties lavet med kikærter, linser, rødbeder, løg, gulerødder, squash og urter, m.m. serveret med kartofler vendt i krydderurteolie

Rediger menu