25. januar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Grillet unghanebryst med pesto lavet på ost nødder frisk basilikum oliven olie

Pasta salat med peber rødløg feta grønkål vendt med grillet peber dressing med kapers og soltørrede tomater

Paprika bagt blomkål med bønne spire mandler samt frisk persille toppet med cherry tomater

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Bagte hokkaido , søde kartoffel, hvidløg , ærter, løg og pebefrugt, vendt med quinoa , tranebær , græskarkærner og urter , hasselnødder på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Grillet unghanebryst med pesto lavet på ost nødder frisk basilikum oliven olie

Pasta salat med peber rødløg feta grønkål vendt med grillet peber dressing med kapers og soltørrede tomater

Paprika bagt blomkål med bønne spire mandler samt frisk persille

Cherry tomater med bagt rosenkål og valnødder persille frisk spinat

Lime bagt gulerødder med rosmarin og solsikke kerner mizuna kørvel

Husets grønne indslag citron rødkål med daikon og sesam

Dagens friskbagte øko. Brød

Vegetar/vegan:

Bagte hokkaido , søde kartoffel, hvidløg , ærter, løg og pebefrugt, vendt med quinoa , tranebær , græskarkærner og urter , hasselnødder på toppen

Rediger menu