24. august 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Indisk butterchicken lavet med yoghurt cashewnødder ingefær hvidløg
Ris med ristet spidskommenfrø
Karry ristet blomkål med cherry tomater brune kikærter samt tamarin dressing
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar: karry med gulerødder , spinat, squash, blomkål, ærter, løg , tomat , hvidløg , kokosmælk, feta ost på toppen
Vegan: veggi karry med gulerødder, spinat,squash , blomkål , ærter , løg , tomat , hvidløg , kokosmælk , cashewnødder på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Indisk butterchicken lavet med yoghurt cashewnødder ingefær hvidløg
Ris med ristet spidskommenfrø
Vandmelon med lola rosa brønskarse samt sort sesam
Brun kikærter med peber squash tamarin dressing toppet med persille
Blomkål med cherry tomater urter frisk spinat simonekål karry og lime dressing
Husets grønne indslag med agurker samt radiser
Dagens friskbagte øko. Brød med speltmel
Vegetar/vegan:
Vegetar: karry med gulerødder , spinat, squash, blomkål, ærter, løg , tomat , hvidløg , kokosmælk, feta ost på toppen
Vegan: veggi karry med gulerødder, spinat,squash , blomkål , ærter , løg , tomat , hvidløg , kokosmælk , cashewnødder på toppen
Rediger menu