24. august 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Indisk butterchicken lavet med yoghurt cashewnødder ingefær hvidløg

Ris med ristet spidskommenfrø

Karry ristet blomkål med cherry tomater brune kikærter samt tamarin dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: karry med gulerødder , spinat, squash, blomkål, ærter, løg , tomat , hvidløg , kokosmælk, feta ost på toppen

Vegan: veggi karry med gulerødder, spinat,squash , blomkål , ærter , løg , tomat , hvidløg , kokosmælk , cashewnødder på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Indisk butterchicken lavet med yoghurt cashewnødder ingefær hvidløg

Ris med ristet spidskommenfrø

Vandmelon med lola rosa brønskarse samt sort sesam

Brun kikærter med peber squash tamarin dressing toppet med persille

Blomkål med cherry tomater urter frisk spinat simonekål karry og lime dressing

Husets grønne indslag med agurker samt radiser

Dagens friskbagte øko. Brød med speltmel

Vegetar/vegan:

Vegetar: karry med gulerødder , spinat, squash, blomkål, ærter, løg , tomat , hvidløg , kokosmælk, feta ost på toppen

Vegan: veggi karry med gulerødder, spinat,squash , blomkål , ærter , løg , tomat , hvidløg , kokosmælk , cashewnødder på toppen

Rediger menu