23. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kylling inderfilet med semi tørrede tomater oliven frisk basilikums olie

Bulgur salat med squash rødløg gulerødder vendt med citron dressing toppet med granatæbler

Ristet svampe med citron og paprika peber brøndkarse samt salt mandler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: Indbagt pie: fløde ost,spinat, peberfrugt, rødløg, sød kartoffel

Vegan: indbagt pie :sød kartoffel, spinat, peberfrugt , rødløg

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Kylling inderfilet med semi tørrede tomater oliven frisk basilikums olie

Bulgur salat med squash rødløg gulerødder vendt med citron dressing toppet med granatæbler

Ristet svampe med citron og paprika peber brøndkarse samt cherry tomater

Marineret rødkål med radiser gule peber mizuna samt æble/estragon dressing

Husets grønne indslag med oliven og agurk

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum

Vegetar/vegan:

Vegetar: Indbagt pie: fløde ost,spinat, peberfrugt, rødløg, sød kartoffel

Vegan: indbagt pie :sød kartoffel, spinat, peberfrugt , rødløg

Rediger menu