23. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Helstegt laksefilet med lækker dild flødesauce lavet med fløde, fond og hvidvin (laktose)

Hertil serveres:

Små stegte kartofler i lækker krydderurte olie

Miksede salater med sherrytomater, peberfrugter, agurker og gulerødder. Toppet med rødløg og pecan nødder

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Stegte ris med majs, springløg, løg, peberfrugter, gulerødder og edamamebønner. Vendt i lækker sauce af sød chili og soya (ikke kartofler til vegetar/vegansk ret)

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Helstegt laksefilet med lækker dild flødesauce lavet med fløde, fond og hvidvin (laktose)

Hertil serveres:

Små stegte kartofler i lækker krydderurte olie

Salat med grillet teriyaki kyllingebryst anrettet med romaine og feltsalat og toppet med valnødder

Sherry tomater med pesto lavet med basilikum, rødløg og baby spinat. Toppet med rødløg

Salat med blomkål, kikærter, agurker og rucola. Toppet med tyttebær

Huset grønne indslag med honning melon

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Stegte ris med majs, springløg, løg, peberfrugter, gulerødder og edamamebønner. Vendt i lækker sauce af sød chili og soya (ikke kartofler til vegetar/vegansk ret)

 

 

Rediger menu