22. juni 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

spaghetti bolognese med mager oksekød og nedkogt tomat basilikum oregano løg hvidløg

Spaghetti med krydderurte olie

Gratamole på mozarella med citron og friske urter

Hvide bønner med feldsalat og grønne bønner gul/rød peber persille rødløg vendt med dijon dressing

Øko. ølandsboller med rugmel
—————————————————————————————
Denne menu er til jer der får Buffet

spaghetti bolognese med mager oksekød og nedkogt tomat basilikum oregano løg hvidløg

Spaghetti med krydderurte olie

Gratamole på mozarella med citron og friske urter

Hvide bønner med feldsalat og grønne bønner gul/rød peber persille vendt med dijon dressing

Tomatsalat med kalamata oliven med sten rødløg babyspinat balsamico frisk basilikum

Ristet svampe på grøn salat

Øko. rugmelsbrød

vegan/vegetar Veggi bolognesa: soya kød, peberfrugt, gulerødder, løg, hvidløg, basilikum, timian, oregano, tomat, oliven olie

Rediger menu