22. juni 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
spaghetti bolognese med mager oksekød og nedkogt tomat basilikum oregano løg hvidløg
Spaghetti med krydderurte olie
Gratamole på mozarella med citron og friske urter
Hvide bønner med feldsalat og grønne bønner gul/rød peber persille rødløg vendt med dijon dressing
Øko. ølandsboller med rugmel
—————————————————————————————
Denne menu er til jer der får Buffet
spaghetti bolognese med mager oksekød og nedkogt tomat basilikum oregano løg hvidløg
Spaghetti med krydderurte olie
Gratamole på mozarella med citron og friske urter
Hvide bønner med feldsalat og grønne bønner gul/rød peber persille vendt med dijon dressing
Tomatsalat med kalamata oliven med sten rødløg babyspinat balsamico frisk basilikum
Ristet svampe på grøn salat
Øko. rugmelsbrød
vegan/vegetar Veggi bolognesa: soya kød, peberfrugt, gulerødder, løg, hvidløg, basilikum, timian, oregano, tomat, oliven olie
Rediger menu