21. september 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Unghanebryst stegt med tranebærpesto lavet med tranebær basilikum løg hvidløg oliven olie (uden nødder og ost)

Perle cous cous med mango og grønkål blomkål cherry tomater dressing på urter chili hvidløg

Ristet svampe med peber citron urter toppet med syltede tranebær

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan

Vegetar: Spansk æg kage: kartoffel , spinat, peberfrugt, spring løg på toppen

Vegan: tofu kage: soya fløde, kartoffel, spinat, peberfrugt,springløg på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Unghanebryst stegt med tranebærpesto lavet med tranebær basilikum løg hvidløg oliven olie (uden nødder og ost)

Perle cous cous med mango og grønkål blomkål cherry tomater dressing på urter chili hvidløg

Ristet svampe med peber citron urter toppet med cashew nødder

Tomatsalat med avokado rødløg basilikum rød hjertesalat dressing lime/avokado

Melonsalat med syltede tranebær og mynte samt frisse salat

Husets grønne indslag med kalamata oliven og agurk

Dagens friskbagte øko. Brød med durum

Vegetar/vegan:

Vegetar:
Spansk æg kage: kartoffel , spinat, peberfrugt, spring løg på toppen

Vegan: tofu kage: soya fløde, kartoffel, spinat, peberfrugt,springløg på toppen

Rediger menu