21. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Albondigas kødboller af hakket okse vendt med løg, hvidløg, chili og paprika i lækker nedkogt tomatsky af sherrytomater, paprika og kommenpulver

Hertil serveres:

Dampede jasminris maskeret med tomatolie

Miksede salater vendt med dampet broccoli, blommer og radiser. Maskeret med dressing af avocado og olivenolie og toppet med cashew nødder og frisk mynte (nødder)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Veggie deller lavet med linser, gulerødder, løg og majs i lækker tomatsauce hertil dampede jasmin ris maskeret med tomatolie

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Albondigas (5 stk pr person) kødboller af hakket okse vendt med løg, hvidløg, chili og paprika i lækker nedkogt tomatsky af sherrytomater, paprika og kommenpulver

Hertil serveres:

Dampede jasminris maskeret med tomatolie

Miksede salater vendt med dampet broccoli, blommer og radiser. Maskeret med dressing af avocado og olivenolie og toppet med cashew nødder og frisk mynte (nødder)

Blomkål vendt med agurker, peberfrugter, kidneybønner og fetaost. Anrettet på babyspinat

Salat med gulerødder, haricot verts og rødløg. Maskeret med lækker dressing af ingefær, sesamolie og limejuice og anrettet på bund af rucolasalat

Huset grønne indslag med sherrytomater

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Veggie deller lavet med linser, gulerødder, løg og majs i lækker tomatsauce hertil dampede jasmin ris maskeret med tomatolie

 

Rediger menu