2. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Dansk gul kylling i karry lavet med peberfrugter løg karry blade kokosmælk samt alm.mælk

Jasmin ris med hakket jordnødder

Bagte rødbeder med citron edamame bønner persille frisk spinat
toppet med cashew nødder

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Stegte veggies og hvid bønner med karry dressing: søde kartoffel , græskar, gulerødder, haricots , hvidløg , springløg og mandler på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Dansk gul kylling i karry lavet med peberfrugter løg karry blade kokosmælk samt alm.mælk

Jasmin ris med hakket jordnødder

Bagte rødbeder med citron med lola bondia brøndkarse samt sesam frø

Mango chutney med Æbler ingefær frisk mynte

Black eye beans med edamame bønner og grønkål løg agurk senneps dressing frisk persille

Husets grønne indslag med tomater og kokosflager

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Stegte veggies og hvid bønner med karry dressing: søde kartoffel , græskar, gulerødder, haricots , hvidløg , springløg og mandler på toppen

Rediger menu