19. april 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Cacciatore kylling med oliven og tomater grillet peber løg hvidløg samt friske urter

Risoni pasta med krydderurte olie med frisk citron

Tomatsalat med parmesan og basilikum nedkogt balsamico løg frisk spinat

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar cacciatore med kikærter: peberfrugt , squash , gulerødder , løg, tomat, champignon , oregano , oliven

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Cacciatore kylling med oliven og tomater grillet peber løg hvidløg samt friske urter

Risoni pasta med krydderurte olie med frisk citron

Tomatsalat med parmesan og basilikum nedkogt balsamico løg frisk spinat

Hvedekerner med spidskål ristet grønne asparges æbledressing og frisk estragon

Bagt butternut squash med ahornsirup solsikke kerner blød timian

Husets grønne indslag med Agurk concasse og snittet sugar snaps

Dagens friskbagte øko. Brød

Vegetar/vegan:

Vegetar cacciatore med kikærter: peberfrugt , squash , gulerødder , løg, tomat, champignon , oregano , oliven

Rediger menu