19. april 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Oksekøds lasagne med tomat løg urter hvidløg gratineret med mornay sauce

Dampet Broccoli med grillet peber hasselnødder lima bønner balsamico/peberfrugt dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar:Tortellini fyldte med spinat og ricotta vendt med urter’s olie, bagte cherry tomat og rødløg

Vegan: hvid lasagne med ris pasta, soyafløde, løg, champignon , tofu, peberfrugt, kikærter, tomat med vegan ost på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Oksekøds lasagne med tomat løg urter hvidløg gratineret med mornay sauce

Dampet Broccoli med blå druer og mango hasselnødder citron dressing

Lima bønner med gul squash grønkål sennep brøndkarse frisk spinat

Bagt gul peber med rucola basilikum kapers

Husets grønne indslag cherry tomater med oliven med sten

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar:Tortellini fyldte med spinat og ricotta vendt med urter’s olie, bagte cherry tomat og rødløg

Vegan: hvid lasagne med ris pasta, soyafløde, løg, champignon , tofu, peberfrugt, kikærter, tomat med vegan ost på toppen

Rediger menu