19. oktober 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Boller i karry lavet med løg, karry, kokosmælk og mælk. Kødboller lavet med mager svinekød (indeholder gluten og laktose)

Hertil serveres:

Jasminris toppet med persille

Miksede salater vendt med bagte rødbeder, æbler og fennikelskud. Maskeret med limejuice dressing og toppet med sesamfrø

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Lækker karrygryde lavet med kokosmælk, tofu, gulerødder, haricot verts, grønne ærter, edama bønner og blomkål hertil løse jasminris toppet med persille

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Boller i karry (5 stk per person) lavet med løg, karry, kokosmælk og mælk. Kødboller lavet med mager svinekød (indeholder gluten og laktose)

Hertil serveres:

Jasminris toppet med persille

Miksede salater vendt med bagte rødbeder, gulerødder og knoldselleri. Heri æbler og fennikelskud. Toppet med sesam og maskeret med limejuice dressing

Mango chutney lavet med mango, æbler og ingefær. Toppet med frisk mynte

Salat med agurker, feta ost, granatæbler og frisk persille. Anrettet på lola rosso

Huset grønne indslag med sherrytomater og asparges

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan:Lækker karrygryde lavet med kokosmælk, tofu, gulerødder, haricot verts, grønne ærter, edama bønner og blomkål hertil løse jasminris toppet med persille

Rediger menu