18. januar 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Boeuf stroganoff  lavet med egen fond, løg, champignon og fløde (indeholder laktose)

Kartoffelmos lavet med mælk, fløde og krydderier (indeholder laktose)

Salat med sherrytomater marineret med urte/avocado dressing vendt med mixed salat og toppet med bambino mozzarella, syltede tranebær og frisk basilikum

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/Vegan:

Stroganoff lavet på kikærter, champignon, løg, hvidløg, tomat, porr, gulerødder, rosmarin og soyafløde

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Boeuf stroganoff  lavet med egen fond, løg, champignon og fløde (indeholder laktose)

Kartoffelmos lavet med mælk, fløde og krydderier (indeholder laktose)

Salat med sherrytomater marineret med urte/avocado dressing vendt med baby spinat og toppet med bambino mozzarella, syltede tranebær og frisk basilikum

Bagte hokkaido grækar vendt med mixed salat, ristede mandler og frisk karse på toppen

Salat lavet på black eye bønner vendt med peberfrugter, rødløg og spidskål. Marineret i dressing lavet på grillede peberfrugter herefter toppet med frisk persille

Husets grønne indslag med agurker og syltede rødløg

Dagens friskbagte øko. brød med surdej og durum

Vegetar/Vegan:

Stroganoff lavet på kikærter, champignon, løg, hvidløg, tomat, porr, gulerødder, rosmarin og soyafløde

 

Rediger menu