17. august 2020

Dagens menu

.

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Persisk Fesenjoon marineret kylling med valnødder granatæbler sauce på tomater løg samt masser af krydderier

Dampet ris med forårsløg

Karry bagte aubergine og squash med sesam og rød mizuna krus persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/Vegan

Persisk veggi gryde : hvid bønner , peberfrugt, løg , gul squash , tomat, hvidløg, aubergine, granatæble , purløg på toppen

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Persisk Fesenjoon marineret kylling med valnødder granatæbler sauce på tomater løg samt masser af krydderier

Dampet ris med forårsløg

Vandmelon med mynte og feta limesaft

Azuki bønner med peberfrugter hjertesalat bredbladet persille spinat citron

Cherry tomater med syltede rødløg frisk basilikum samt krydderurte olie

agurk og radiser på grøn salat

Dagens friskbagte surdejs brød

Vegetar/Vegan

Persisk veggi gryde : hvid bønner , peberfrugt, løg , gul squash , tomat, hvidløg, aubergine, granatæble , purløg på toppen

Rediger menu