17. august 2020
Dagens menu
.
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Persisk Fesenjoon marineret kylling med valnødder granatæbler sauce på tomater løg samt masser af krydderier
Dampet ris med forårsløg
Karry bagte aubergine og squash med sesam og rød mizuna krus persille
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/Vegan
Persisk veggi gryde : hvid bønner , peberfrugt, løg , gul squash , tomat, hvidløg, aubergine, granatæble , purløg på toppen
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Persisk Fesenjoon marineret kylling med valnødder granatæbler sauce på tomater løg samt masser af krydderier
Dampet ris med forårsløg
Vandmelon med mynte og feta limesaft
Azuki bønner med peberfrugter hjertesalat bredbladet persille spinat citron
Cherry tomater med syltede rødløg frisk basilikum samt krydderurte olie
agurk og radiser på grøn salat
Dagens friskbagte surdejs brød
Vegetar/Vegan
Persisk veggi gryde : hvid bønner , peberfrugt, løg , gul squash , tomat, hvidløg, aubergine, granatæble , purløg på toppen
Rediger menu