16. november 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Indisk Butterchicken lavet med cashew nødder og yoghurt ingefær hvidløg friske tomater
Ris med spidskommen
Citron/gurkemeje bagte blomkål med søde kartofler cherry tomater spinat cashewnødder persille
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar karry gryde med gulerødder, ærter, spinat , løg, kikærter, rød linser, kokos mælk og tomat
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Indisk Butterchicken lavet med cashew nødder og yoghurt ingefær hvidløg friske tomater
Ris med spidskommen
Citron/gurkemeje bagte blomkål med persille og syltede tranebær
Hjertesalat med agurk radiser samt daikon lime dressing frisk mynte
Cherrytomater med grønne bønne kidney bønner rød peber citron dressing
Husets grønne indslag melon og ananas med kokosflager
Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum
Vegetar/vegan:
Vegetar karry gryde med gulerødder, ærter, spinat , løg, kikærter, rød linser, kokos mælk og tomat
Rediger menu