16. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Indisk Butterchicken lavet med cashew nødder og yoghurt ingefær hvidløg friske tomater

Ris med spidskommen

Citron/gurkemeje bagte blomkål med søde kartofler cherry tomater spinat cashewnødder persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar karry gryde med gulerødder, ærter, spinat , løg, kikærter, rød linser, kokos mælk og tomat

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Indisk Butterchicken lavet med cashew nødder og yoghurt ingefær hvidløg friske tomater

Ris med spidskommen

Citron/gurkemeje bagte blomkål med persille og syltede tranebær

Hjertesalat med agurk radiser samt daikon lime dressing frisk mynte

Cherrytomater med grønne bønne kidney bønner rød peber citron dressing

Husets grønne indslag melon og ananas med kokosflager

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum

Vegetar/vegan:

Vegetar karry gryde med gulerødder, ærter, spinat , løg, kikærter, rød linser, kokos mælk og tomat

Rediger menu