16. august 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Coq au Vin lavet med løg svampe perleløg rødvin samt jus fra kødet (2 stk. pr. person)

Kartoffelmos med mælk salt peber

Cherry tomater med parmesan og nedkogt balsamico basilikum rødløg

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggies med bønnet au vin : knoldselleri , perleløg, rødbeder, hvidebønner , kidneybønner , rosmarin, timian , hvidløg grillet portobello

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Coq au Vin lavet med løg svampe perleløg rødvin samt jus fra kødet

Kartoffelmos med mælk salt peber

Cherry tomater med parmesan og nedkogt balsamico basilikum rødløg mini mozzarella

Citron bagt gulerødder med feldsalat mandler samt citron blade

Hvide bønner med peberfrugter persille rucola vendt med dijon dressing

Husets grønne indslag med oliven uden sten og agurk

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Veggies med bønnet au vin : knoldselleri , perleløg, rødbeder, hvidebønner , kidneybønner , rosmarin, timian , hvidløg grillet portobello

Rediger menu