17. august 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Tern af mør nakkekam i sauce med rød karry, kokosmælk, peberfrugter og grønne bønner. Toppet med spring løg og frisk basilikum

Hertil serveres:

Løse ris med frisk basilikum

Salat med fintsnittet rødkål, æbler, miksede salater og blommer. Maskeret med limejuice dressing og toppet med frisk mynte og sesam

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Rød karry med tofu, gulerødder, haricot verts, spring løg, bambus, baby majs, kokosmælk og cashewnødder på toppen

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Tern af mør nakkekam i sauce med rød karry, kokosmælk, peberfrugter og grønne bønner. Toppet med spring løg og frisk basilikum

Hertil serveres:

Løse ris med frisk basilikum

Salat med fintsnittet rødkål, gulerødder og syltet ingefær. Maskeret med limejuice dressing og toppet med frisk mynte og sesam
Forskellige meloner og ananas anrettet på lolla rosa  salat og toppet med thai basilikum og cashew nødder
Salat med agurker, peberfrugter, edamam bønner, spring løg og grøn chili anrettet på hjertesalat. Marineret med eddike dressing
Husets grønne salat med sherrytomater og ristet kokos

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Rød karry med tofu, gulerødder, haricot verts, spring løg, bambus, baby majs, kokosmælk og cashewnødder på toppen

Rediger menu