16. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Tom Yum med tigerrejer lavet med pak-choy, babymajs, hvidkål, peberfrugt, sukkerærter, rødløg, kokosmælk, citrongræs, limeblade, chili og ingefær (gluten/laktosefri)

Hertil serveres:

Dampede jasminris toppet med springløg

Miksede salater med kinakål, gulerødder, glasnudler og agurker. I lækker dressing af lime og ingefær. Toppet med rødløg

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Peschetar: Tom Yum med tigerrejer lavet med pak-choy, babymajs, hvidkål, peberfrugt, sukkerærter, rødløg, kokosmælk, citrongræs, limeblade, chili og ingefær,

Vegetar/Vegansk: Tom Yum lavet med tofu, pak-choy, sugar snaps, peberfrugter, gulerødder, kokosmælk, citrongræs, limeblade og baby majs hertil dampet jasmin ris toppet med springløg  _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Tom Yum med tigerrejer lavet med pak choy, babymajs, hvidkål, peberfrugt, sukkerærter, rødløg, kokosmælk, chili og ingefær (gluten/laktosefri)

Hertil serveres:

Dampede jasminris toppet med springløg

Miksede salater med kinakål, gulerødder, glasnudler og agurker. I lækker dressing af lime og ingefær. Toppet med rødløg

Bagt græskar anrettet på feltsalat og toppet med græskarkerner og granatæbler

Quinoa vendt med peberfrugter, hakket grønkål, radiser, romaine og miksede salater

Huset grønne indslag med sherry tomater

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Peschetar: Tom Yum med tigerrejer lavet med pak-choy, babymajs, hvidkål, peberfrugt, sukkerærter, rødløg, kokosmælk, citrongræs, limeblade, chili og ingefær,

Vegetar/Vegansk: Tom Yum lavet med tofu, pak-choy, sugar snaps, peberfrugter, gulerødder, kokosmælk, citrongræs, limeblade og baby majs hertil dampet jasmin ris toppet med springløg

 

 

Rediger menu