14. september 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Fish and Chips

Torskfilet indbagt i dej med sauce Tartar lavet på kapers dild hjemmelavet mayo sennep citron (indeholder gluten)

Kartoffelbåde med frisk dild

Citron bagte svampe med tomater og ærter purløg balsamico

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar:
Quiche med ost, peberfrugt , løg, fløde, mini veggi deller , majs

Vegan:
Vegan quiche , soya fløde, tofu , peberfrugt , løg , mini veggi deller , majs
_______________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Fish and Chips

Torskfilet indbagt i dej med sauce Tartar lavet på kapers dild hjemmelavet mayo sennep citron (indeholder gluten)

Kartoffelbåde med frisk dild

Citron bagte svampe med persille og rukola

2 slags melon med græskar kerner karse samt brøndkarse

Kyllingsalat med grønkål og gul peber lime dressing purløg

Husets grønne indslag med Cherry tomater samt syltede løg

Dagens friskbagte øko. Brød med durum

Vegetar/vegan:

Vegetar:
Quiche med ost, peberfrugt , løg, fløde, mini veggi deller , majs
Vegan:
Vegan quiche , soya fløde, tofu , peberfrugt , løg , mini veggi deller , majs

Rediger menu