14. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Boeuf Stroganoff lavet med mager okseinderlår, champignon, løg, hvidløg, paprika, fløde, rosmarin, persille og tomat ( indeholder laktose )

Kartoffelmos lavet på lækre sommerkartofler herefter rørt med mælk, smør, salt og peber (indeholder laktose)

Let dampet broccoli med bambino mozzarella, lime/urte dressing, sukkerærte spire og ristede mandler

Øko. Ølands hvedeboller

Vegetar/vegan:

Vegetar: Veggie stroganoff: gulerødder , løg, kikærter , hvidløg , paprika, champignon , fløde, persille, på toppen

Vegan: Vegan stroganoff , gulerødder, løg, kikærter, hvidløg, paprika, champignon , soya fløde, persille på toppen

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Boeuf Stroganoff lavet med mager okseinderlår, champignon, løg, hvidløg, paprika, fløde, rosmarin, persille og tomat ( indeholder laktose )

Kartoffelmos lavet på lækre sommerkartofler herefter rørt med mælk, smør, salt og peber (indeholder laktose)

Let dampet broccoli med bambino mozzarella, lime/urte dressing, sukkerærte spire og ristede mandler

Salat med spidskål, æbler, syltede tranebær, og græskarkerner. Maskeret med lækker hindbær/appelsin marinade og toppet med brøndkarse

Tomater, snitbønner, rødløg og avocado. Pyntet med frisk basilikum

Husets grønne indslag med pimenter (peberfrugter)

Øko. Ølands hvedeboller

Vegetar/vegan:

Vegetar: Veggie stroganoff: gulerødder , løg, kikærter , hvidløg , paprika, champignon , fløde, persille, på toppen

Vegan: Vegan stroganoff , gulerødder, løg, kikærter, hvidløg, paprika, champignon , soya fløde, persille på toppen

 

Rediger menu