14. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Gl. dags oksesteg i lækker sky sauce lavet af egen fond med perleløg og fløde toppet med frisk persille.

Hertil serveres:

Lækker luftig kartoffelmos lavet med mælk, fløde og smør (laktose)

Miksede salater vendt med agurker, ananas, sherrytomater, edamamebønner og limejuice dressing. Toppet med bambino mozzarella (laktose)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Stegte grøntsager vendt med hvide bønner, champignon, rødløg, gulerødder og rødbeder i krydderurteolie hertil luftig kartoffelmos lavet med mælk, fløde/vegansk fløde og smør

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Gl. dags oksesteg (1 skive per person) i lækker sky sauce lavet af egen fond med perleløg og fløde toppet med frisk persille.

Hertil serveres:

Lækker luftig kartoffelmos lavet med mælk, fløde og smør (laktose)

Salat med agurker, ananas, sherrytomater, kidney bønner og limejuice dressing. Toppet med bambino mozzarella (laktose)

Quinoa vendt med peberfrugter, hakket grønkål og radiser. vendt med årstidens miksede salater

Fintsnittet spidskål blandet med blomkål og avocado. Anrettet på baby spinat og toppet med granatæbler

Husets grønne indslag med edamamebønner og kinakål

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Stegte grøntsager vendt med hvide bønner, champignon, rødløg, gulerødder og rødbeder i krydderurteolie hertil luftig kartoffelmos lavet med mælk, fløde/vegansk fløde og smør

 

 

 

Rediger menu