12. oktober 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Pesto stegt unghanebryst med nødde og parmesan masser af urter samt oliven olie (1 stk. pr person)
Citron stegte Kartoffeltern med karry
Dampet broccoli med lima bønner cherry tomater limedressing
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Samosa fyldt med ærter, læg, chili, kommen med grillet peberfrugt, rødløg og cherry tomat samt sennep dressing på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Pesto stegt unghanebryst med nødde og parmesan masser af urter samt oliven olie (1 stk. pr person)
Citron stegte Kartoffeltern med karry
Dampet broccoli med lima bønner cherry tomater limedressing
Spinat creme med porre drænet yoghurt og purløg
Agurker og ærter med radiser frisse salat med olie/eddike dressing frisk persille
Husets grønne indslag med gul og røde peber
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og oliven olie
Vegetar/vegan:
Samosa fyldt med ærter, læg, chili, kommen med grillet peberfrugt, rødløg og cherry tomat samt sennep dressing på toppen
Rediger menu