12. oktober 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Pesto stegt unghanebryst med nødde og parmesan masser af urter samt oliven olie (1 stk. pr person)

Citron stegte Kartoffeltern med karry

Dampet broccoli med lima bønner cherry tomater limedressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:
Samosa fyldt med ærter, læg, chili, kommen med grillet peberfrugt, rødløg og cherry tomat samt sennep dressing på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Pesto stegt unghanebryst med nødde og parmesan masser af urter samt oliven olie (1 stk. pr person)

Citron stegte Kartoffeltern med karry

Dampet broccoli med lima bønner cherry tomater limedressing

Spinat creme med porre drænet yoghurt og purløg

Agurker og ærter med radiser frisse salat med olie/eddike dressing frisk persille

Husets grønne indslag med gul og røde peber

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og oliven olie

Vegetar/vegan:

Samosa fyldt med ærter, læg, chili, kommen med grillet peberfrugt, rødløg og cherry tomat samt sennep dressing på toppen

Rediger menu