12. oktober 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Fiskedeller lavet med torsk, løg og urter stegt i rasp olie indeholder laktose (glutenfri)

Hertil serveres:

Stegte kartofler i både hertil hjemmelavet remoulade

Miksede salater med quinoa belugalinser, blomkål, peberfrugt, løg og maskeret med gul senneps dressing og toppet ristet mandler og purløg (nøddeallergi)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Grøntsagskager med dild, hvide bønner, flækærter, olie, kartoffelmel og rød peber. Serveret på bund at stegt hvidkål og hertil stegte kartofler i både med remoulade

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Fiskedeller (2 stk per person) lavet med torsk, løg og urter stegt i rasp olie indeholder laktose (glutenfri)

Hertil serveres:

Stegte kartofler i både hertil hjemmelavet remoulade

Miksede salater med quinoa belugalinser, blomkål, agurker, hakket grønkål og maskeret med gul senneps dressing og toppet ristet mandler og purløg (nøddeallergi)

Bagte rødbeder vendt med æbler, fennikel, og syltede tranebær

Salat med kylling, peberfrugter, spring løg, squash og romainsalat. Toppet med finthakket purløg

Bagt rødbeder æbler fennikelskud og  syltet tranebær
Huset grønne indslag med sherrytomater og kalamata oliven

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Grøntsagskager med dild, hvide bønner, flækærter, olie, kartoffelmel og rød peber. Serveret på bund at stegt hvidkål og hertil stegte kartofler i både med remoulade

 

Rediger menu