10. maj 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer, der får portionsanretninger

Coq au Vin med kylling overlår stegt på ben med perleløg og urter maskeret med rødvinsauce lavet på løg hvidløg, timian, bacon samt jus fra kødet (2 stk. pr. person).

Hertil serveres:

Lind og luftig kartoffelmos lavet med mælk, smør, fløde og krydderier

Salat med sherrytomater, rødløg og parmesanflager. Maskeret med balsamico glace og anrettet på sprøde salater og toppet med frisk basilikum

Økologisk Ølandshvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegansk: Vegetar au vin lavet med pastinakker, knoldselleri, perle løg, hvide bønner, champignon, rosmarin og hvidløg
_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer, der får buffet

Coq au Vin med kylling overlår stegt på ben med perleløg og urter maskeret med rødvinsauce lavet på løg hvidløg, timian, bacon samt jus fra kødet (2 stk. pr. person).

Hertil serveres:

Lind og luftig kartoffelmos lavet med mælk, smør, fløde og krydderier (indeholder laktose)

Salat med sherrytomater, rødløg og parmesanflager. Maskeret med balsamico glace og anrettet på sprøde salater og toppet med frisk basilikum

Bagte pimenter med estragon og vineddike anrettet med rød mizuna, feta ost, græskarkerner og frisk estragon på toppen

Sprød hjertesalat med friske agurker og ærter. Marineret med lime dressing og herefter garneret med frisk persille

Husets grønne indslag med ananas og honning melon

Dagens friskbagte økologiske Ølandsbaguette

Vegetar/vegansk: Vegetar au vin lavet med pastinakker, knoldselleri, perle løg, hvide bønner, champignon, rosmarin og hvidløg

Rediger menu