11. januar 2022

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Helstegt laksefilet med porre/hvidvins sauce lavet med hvidvin, porre, fløde og fond (laktose)

Hertil serveres:

Små stegte kartofler med paprika olie

Miksede salater vendt med broccoli, limebønner og sukkerærteskud. Toppet med ristet pecan nødder og semidried tomater. Maskeret med limedressing

Øko. Ølands hvedebrøds boller med honning og surdej (gluten)

Vegetar/Vegansk: Mos lavet på hvide bønner med grillet haricot verts, rødløg, rødbeder og sauce. Toppet med ristede mandler og serveret med små stegte kartofler med paprika olie

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Helstegt laksefilet med porre/hvidvins sauce lavet med hvidvin, porre, fløde og fond (laktose)

Hertil serveres:

Små stegte kartofler med paprika olie

Miksede salater vendt med broccoli, limebønner og sukkerærteskud. Toppet med ristet pecan nødder og semidried tomater. Maskeret med limedressing

Bagte rødbeder og knoldselleri anrette på rød mangold salat toppet med frisk kørvel og solsikkekerner

Æble/fennikel salat med appelsin juice og sød senneps dressing. Toppet med skovsyre

Huset grønne Cæsar salat med kylling, brød croutons og lækker dressing med mayo. Toppet med parmesanost (laktose)

Øko. Ølands hvedebrød med honning og surdej (gluten)

Vegetar/Vegansk: Mos lavet på hvide bønner med grillet haricot verts, rødløg, rødbeder og sauce. Toppet med ristede mandler og serveret med små stegte kartofler med paprika olie

Rediger menu