1. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kylling i paprika/tomatsauce lavet på nedkogt tomatsky, løg, tomat og fløde (laktose)

Hertil serveres:

Dampede jasminris toppet med springløg

Salat af spidskål, friske æbler, agurker og avocado. Vendt i lækker marinade af avocado, persille, dijonsennep og lime juice

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Vegetargryde med paprika/tomat sauce og bønner, peberfrugter, champignoner og løg hertil jasmin ris toppet med sesamfrø

 

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Kylling i paprika/tomatsauce lavet på nedkogt tomatsky, løg, tomat og fløde (laktose)

Hertil serveres:

Dampede jasminris toppet med spring løg

Salat med fintsnittet fennikel og friske æbler. Vendt i lækker limejuice dressing og toppet med tyttebær og frisk mynte

Lolla rosso salat vendt med agurker, tomater, bambino mozzarella og granatæbler

Spidskål fintsnittet med grøne bønner, ananas, avocado og pinjekerner. Dressing af avocado, limejuice, persille og dijonsennep (nødder)

Huset grønne indslag med revet rødbeder

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Vegetargryde med paprika/tomat sauce og bønner, peberfrugter, champignoner og løg hertil jasmin ris toppet med sesamfrø

 

 

Rediger menu