2. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Braiseret svinekæber i rødvin og rosmarin, perleløg og urter i sauce lavet med jus fra kødet

Hertil serveres:

Små stegte kartofler i paprika olie

Miksede salater med cous cous, paprika, rødløg, agurk, squash, sherry tomater og frisk persille.

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Røde linser og quinoa vendt med grillet peberfrugt, løg, auberginer, gulerødder , squash og sorte oliven med chili dressing serveret med små stegte kartofler i paprika olie

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Braiseret svinekæber (2 stk per person) i rødvin og rosmarin, perleløg og urter i sauce lavet med jus fra kødet

Hertil serveres:

Små stegte kartofler i paprika olie

Miksede salater med cous cous, paprika, rødløg, agurk, squash, sherry tomater og frisk persille.

Salat med hvide bønner, haricots verts, peberfrugter, rødløg og fintsnittet grønkål. Maskeret med dressing af æble eddike, dijon sennep og honning

Salat med vandmelon, honning melon og ananas. Toppet med frisk mynte og kokosflager

Huset grønne indslag med grøn peber i strimler

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Røde linser og quinoa vendt med grillet peberfrugt, løg, auberginer, gulerødder , squash og sorte oliven med chili dressing serveret med små stegte kartofler i paprika olie

 

Rediger menu