1. februar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kylling overlår med skind unden ben stegt med panko og mild chili

Glasnudelsalat med hjertesalat og gul peber cherry tomater spidskål dressing med sesam og ingefær Samt lime

Bagt rødbeder samt knoldselleri gulerødder med lime/rosmarin olie sesam frisk spinat

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Fyldte portobello: kikærter, quinoa, søde kartoffel, hojkkaido, løg, med stegt spidskål

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Kylling overlår med skind unden ben stegt med panko og mild chili

Glasnudelsalat med hjertesalat og gul peber cherry tomater spidskål dressing med sesam og ingefær Samt lime

Bagt rødbeder samt knoldselleri gulerødder med lime/rosmarin olie frisk spinat

Tomatsalat med avokado og urtedressing frisk basilikum rød mizuna

Fennikelsalat med æbler sesam dressing mynte toppet med rosiner

Husets grønne indslag med dampet simonekål

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum

Vegetar/vegan:

Fyldte portobello: kikærter, quinoa, søde kartoffel, hojkkaido, løg, med stegt spidskål

Rediger menu