1. februar 2021
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Kylling overlår med skind unden ben stegt med panko og mild chili
Glasnudelsalat med hjertesalat og gul peber cherry tomater spidskål dressing med sesam og ingefær Samt lime
Bagt rødbeder samt knoldselleri gulerødder med lime/rosmarin olie sesam frisk spinat
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Fyldte portobello: kikærter, quinoa, søde kartoffel, hojkkaido, løg, med stegt spidskål
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Kylling overlår med skind unden ben stegt med panko og mild chili
Glasnudelsalat med hjertesalat og gul peber cherry tomater spidskål dressing med sesam og ingefær Samt lime
Bagt rødbeder samt knoldselleri gulerødder med lime/rosmarin olie frisk spinat
Tomatsalat med avokado og urtedressing frisk basilikum rød mizuna
Fennikelsalat med æbler sesam dressing mynte toppet med rosiner
Husets grønne indslag med dampet simonekål
Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum
Vegetar/vegan:
Fyldte portobello: kikærter, quinoa, søde kartoffel, hojkkaido, løg, med stegt spidskål
Rediger menu