9. oktober 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kalvecuvette med oregano og basilikum samt røget paprika
(2 skiver pr. person)

1/2 bagte kartofler med oliven olie og cayenne peber

Bearnaise Dip med frisk estragon lavet på æggeblommer samt olie sennep eddike

Citron Bagte auberginer med peber krus persille samt pistacienødder og feldsalat

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: Fyldte portobello svampe al gratin : kikærter, rødbeder , løg, selleri, spinat , tofu, hvidløg ost på toppen

Vegan : fyldte portobello svampe al gratin : kikærter, rødbeder , løg, selleri, spinat, tofu, hvidløg vegan ost på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Kalvecuvette med oregano og basilikum samt røget paprika
(2 skiver pr. person)

1/2 bagte kartofler med oliven olie og cayenne peber

Bearnaise Dip med frisk estragon lavet på æggeblommer samt olie sennep eddike

Citron Bagte auberginer med peber krus persille samt pistacienødder og feldsalat

Tomatsalat med agurk granatæbler rødløg feta frisk basilikum olie/eddike dressing

Husets grønne indslag med råkost vendt presset appelsin og gulerødder samt rosiner

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar: Fyldte portobello svampe al gratin : kikærter, rødbeder , løg, selleri, spinat , tofu, hvidløg ost på toppen

Vegan : fyldte portobello svampe al gratin : kikærter, rødbeder , løg, selleri, spinat, tofu, hvidløg vegan ost på toppen

Rediger menu