6. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Langtids marineret Rosa stegt kalvesteg med oregano og røget paprika (2 skiver pr. person)

Bagekartoffel med creme fraiche dressing lavet med creme fraiche yoghurt og friske urter

Haricots verts med hvide bønner peberfrugter rødløg bred bladet persille frisk spinat

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: Fyldte peberfrugt : champignon , spinat, løg , cheddar ost med grillet pak choy og springløg

Vegan : Fyldte peberfrugt : champignon , spinat , løg , aubergine, med grillet pak choy
Og spring løg
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Langtids marineret Rosa stegt kalvesteg med oregano og røget paprika (2 skiver pr. person)

Bagekartoffel med creme fraiche dressing lavet med creme fraiche yoghurt og friske urter

Tomater og agurker med syltede rødløg frisse salat citron dressing

Haricots verts med hvide bønner peberfrugter bred bladet persille frisk spinat

Husets grønne indslag med ananas samt granatæbler

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og oliven olie

Vegetar/vegan:

Vegetar: Fyldte peberfrugt : champignon , spinat, løg , cheddar ost med grillet pak choy og springløg

Vegan : Fyldte peberfrugt : champignon , spinat , løg , aubergine, med grillet pak choy
Og spring løg

Rediger menu