5. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Pulled beef af oksetykkam langtidsbraseret med lækker marinade af paprika, spidskommen, hvidløg og citron. Toppet med sherry tomater og hakket persille

Hertil serveres:

Hjemmebagt durum brød (gluten)

Dressing med cremefraiche, græsk yougurt, mayonnaise, hvidløg og friske urter (laktose)

Miksede salater med agurkerstrimler, sherry tomater og rødløg

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Pulled soya kød med marinade, hvidkål , cherrytomat, løg og chili

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Pulled beef af oksetykkam langtidsbraseret med lækker marinade af paprika, spidskommen, hvidløg og citron. Toppet med

Hertil serveres:

Hjemmebagt durum brød (gluten)

Dressing med cremefraiche, græsk yougurt, mayonnaise, hvidløg og friske urter (laktose)

Salat med tern af pimenter, grønne bønner, blomkålsris og . Maskeret med dressing af avocado, persille og olivenolie. Toppet med granatæbler

Grillet gulerødder med paprika/citrus anrettet på feltsalat og valnødder (nøddeallergi)

Rødkålssalat med ananas toppet ned frisk persille

Huset grønne indslag med agurkerstrimler, sherry tomater og rødløg

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Pulled soya kød med marinade, hvidkål , cherrytomat, løg og chili

 

Rediger menu