5. februar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Grillet svineskanker med citron krydderurte marinade lavet med oliven olie

Kartoffelsalat med urter yoghurt sennep frisk basilikum toppet med frisk purløg

Bønne salat med grønne bønner og grønkål radiser vendt med soltørrede tomat dressing toppet med rødløg

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Hvidbønner Mos , grillet peberfrugt, mini blomkål- broccoli deller og sylte rødløg

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Grillet svineskanker med citron krydderurte marinade lavet med oliven olie

Kartoffelsalat med urter yoghurt sennep frisk basilikum toppet med frisk purløg

Bønne salat med grønne bønner og grønkål radiser vendt med soltørrede tomat dressing

Agurk og daikon med cherry tomater krus persille timian dressing

Ærtepure med lime og ærteskud salt peber

Husets grønne indslag med coleslaw lavet med yoghurt og rødløg

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Hvidbønner Mos , grillet peberfrugt, mini blomkål- broccoli deller og sylte rødløg

Rediger menu