31. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Dagens smørrebrøds platte 

Fiskefilet med remo, kartoffel med løg og tomat, hønsesalat med karse og sherrytomat, frikadeller med agurkesalat 2 stk pr person og rugbrød

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar: humus, spread knoldselleri, hokkaido, gulerod, veggibøffer, torfu, stegt knoldselleri og kartoffel med rå løg og tomat hertil salatmayo

Vegan: humus, spread knoldselleri, hokkaido, gulerod, torfu, stegt knoldselleri. mini veggiebøffer, kartoffel med tomat og rå løg og spread

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Massive Smørrebrød

Frisk bagt rugbrød

Lun fiske filet med hjemmelavet grov remo og citron (1 stk. pr person)

Lun delle  (2 stk. pr person)

Hjemmesyltet agurkesalat i lækker eddikelage med laurbær

Kyllingesalat med asparges, løg og champignon, ravigotta og purløg lavet med yoghurt og mayo

Husets grønne indslag: Tomater, løg og kartofler på grøn salat med salatmayo

Dagens friskbagte brød med rugmel og kerner

Vegetar: humus, spread knoldselleri, hokkaido, gulerod, veggibøffer, torfu, stegt knoldselleri og kartoffel med rå løg og tomat hertil salatmayo

Vegan: humus, spread knoldselleri, hokkaido, gulerod, torfu, stegt knoldselleri. mini veggiebøffer, kartoffel med tomat og rå løg og spread

 

Rediger menu