31. juli 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Dagens smørrebrøds platte
Fiskefilet med remo, kartoffel med løg og tomat, hønsesalat med karse og sherrytomat, frikadeller med agurkesalat 2 stk pr person og rugbrød
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar: humus, spread knoldselleri, hokkaido, gulerod, veggibøffer, torfu, stegt knoldselleri og kartoffel med rå løg og tomat hertil salatmayo
Vegan: humus, spread knoldselleri, hokkaido, gulerod, torfu, stegt knoldselleri. mini veggiebøffer, kartoffel med tomat og rå løg og spread
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Massive Smørrebrød
Frisk bagt rugbrød
Lun fiske filet med hjemmelavet grov remo og citron (1 stk. pr person)
Lun delle (2 stk. pr person)
Hjemmesyltet agurkesalat i lækker eddikelage med laurbær
Kyllingesalat med asparges, løg og champignon, ravigotta og purløg lavet med yoghurt og mayo
Husets grønne indslag: Tomater, løg og kartofler på grøn salat med salatmayo
Dagens friskbagte brød med rugmel og kerner
Vegetar: humus, spread knoldselleri, hokkaido, gulerod, veggibøffer, torfu, stegt knoldselleri og kartoffel med rå løg og tomat hertil salatmayo
Vegan: humus, spread knoldselleri, hokkaido, gulerod, torfu, stegt knoldselleri. mini veggiebøffer, kartoffel med tomat og rå løg og spread
Rediger menu