29. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Stegte kyllinge inderfileter med basilikumolie toppet med flødeost og sherrytomater. Toppet med frisk basilikum (indeholder laktose)

Hertil serveres:

Bulgur salat lavet med hakket grønkål, squash, gulerødder og peberfrugter. Vendt i lækker dressing af citrusfrugter og krydderurter. Toppet med frisk persille

Miksede salater med sherry tomater, agurker, rødløg og ananas. Toppet med pinjekerner og frisk persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Peberfrugter fyldt med blanding af linser, kikærter, løg, kidney bønner og hakkede tomater. Gratineret med revet ost/vegansk ost serveret med bulgur salat med masser af grønt

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Stegte kyllinge inderfileter med basilikumolie toppet med flødeost og sherrytomater. Toppet med frisk basilikum (indeholder laktose)

Hertil serveres:

Bulgur salat lavet med hakket grønkål, squash, gulerødder og peberfrugter. Vendt i lækker dressing af citrusfrugter og krydderurter. Toppet med frisk persille

Salat med agurker, gulerødder, peberfrugter og grønkål. Vendt med baby spinat

Dampet broccoli med babymajs og grønne ærter. Vendt i græsk yogurt og toppet med rucola og frisk mynte

Fintsnittet spidskål vendt med friske æbler og maskeret med avocado/ananas dressing. Toppet med sesam

Huset grønne indslag med revet rødbeder

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Peberfrugter fyldt med blanding af linser, kikærter, løg, kidney bønner og hakkede tomater. Gratineret med revet ost/vegansk ost serveret med bulgur salat med masser af grønt

 

Rediger menu