25. september 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Kyllingoverlår uden ben stegt med grov rasp maskeret med tomatsauce og ost samt basilikums olie (indeholder mælk æg gluten)
Cremet pastasalat med avokado frisk mozzarella tomater agurk rødløg dressing på yoghurt sennep citron
Sort bønnesalat med squash peber grønkål citron persille dressing toppet med granatæbler
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Samosa fyldte med kartoffel ,ærtet, gulerødder , Chili med stegt sweet potato , perle løg , chipotle dressing og purløg på toppen
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Kyllingoverlår uden ben stegt med grov rasp maskeret med tomatsauce og ost samt basilikums olie (indeholder mælk æg gluten)
Cremet pastasalat med avokado frisk mozzarella tomater agurk rødløg dressing på yoghurt sennep citron
Sort bønnesalat med squash peber grønkål citron persille dressing feldsalat
broccoli med figner syltede tranebær ristet solsikkekerner tranebær lime dressing
Husets grønne indslag med ristet svampe
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Samosa fyldte med kartoffel ,ærtet, gulerødder , Chili med stegt sweet potato , perle løg , chipotle dressing og purløg på toppen
Vegetar:
Vegan: