23. oktober 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Senneps marineret hamburgerryg lavet med hjemmelavet senneps dressing på friske urter  (2 skiver pr person)

Flødekartofler lavet med mælk, fløde, hvidløg og løg (indeholder laktose)

Salat med bagte majroer vendt med mixed salat. Toppet med friske æbler, syltede tranebær og friske urter samt sort sesam

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Veggi bøffer : quinoa , linser , gulerødder , kartoffel, løg, hvidløg , tomat , oregano  med BBQ DRESSING

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Senneps marineret hamburgerryg lavet med hjemmelavet senneps dressing på friske urter  (2 skiver pr person)

Flødekartofler lavet med mælk, fløde, hvidløg og løg (indeholder laktose)

Salat med bagte majroer vendt med napolitan, Toppet med friske æbler, syltede tranebær og friske urter samt solsikkekerner

Kikærter med glaskål, hakket rød grønkål, pimenter vendt purløg og rucola. Maskeret med sennep/honning dressing

Husets grønne råkostsalat med gulerødder, rosiner, appelsinjuice og hyldeblomst

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Veggi bøffer : quinoa , linser , gulerødder , kartoffel, løg, hvidløg , tomat , oregano  med BBQ DRESSING

Rediger menu