22. januar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Langtids braiseret oksefilet lavet med perleløg og jus fra kødet
(indeholder gluten)

Små kartofler dampet og ristet i urter

Cherry tomater med agurk syltede løg frisk basilikum toppet med rosenkål og granatæbler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Ind bagt pie: fløde ost, ærter, spinat, rødløg, peberfrugt, med sesam frø på toppen

Vegan: soya fløde, knold selleri , ærter, spinat , rødløg, peberfrugt, sesam frø på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Langtids braiseret oksefilet lavet med perleløg og jus fra kødet
(indeholder gluten)

Små kartofler dampet og ristet i urter

Cherry tomater med agurk syltede løg frisk basilikum

Bulgur salat med spidskål og estragon dressing samt frisk persille

Ananas og cantaloupe melon med granatæbler samt lola rosa

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel

Vegetar/vegan:

Ind bagt pie: fløde ost, ærter, spinat, rødløg, peberfrugt, med sesam frø på toppen

Vegan: soya fløde, knold selleri , ærter, spinat , rødløg, peberfrugt, sesam frø på toppen

Rediger menu