21. maj 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Græsk Kleftiko lavet okse cuvette marineret i urter og løg toppet med tomater løg

Kartoffelbåde med oregano salat peber

Taziki med drænet yoghurt og løg revet agurk Hvidløg

Tomatsalat med agurk feta oregano oliven med sten citron dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar spring Roll og stegt rødkål med edamame bønner, soya ,sweet chili og hasselnødder på toppen

Vegan: tofu marnated med soya sweet chili og stegt rødkål med edamame bønner og hasselnødder på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Græsk Kleftiko lavet okse cuvette marineret i urter og løg toppet med tomater løg

Kartoffelbåde med oregano salat peber

Taziki med drænet yoghurt og løg revet agurk Hvidløg

Tomatsalat med agurk feta oregano oliven med sten citron dressing

Grillet peberfrugter med kapers med mizuna samt estragon

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum

Vegetar/vegan:

Vegetar spring Roll og stegt rødkål med edamame bønner, soya ,sweet chili og hasselnødder på toppen

Vegan: tofu marnated med soya sweet chili og stegt rødkål med edamame bønner og hasselnødder på toppen

Rediger menu