21. august 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
COCHINITA PIBIL: lavet af langtidsstegt svine filet achiote sovs, hvidløg, løg , annatto frø , nelliker , appelsin juice, syltede rødløg på toppen
lun tortilla
Citron ristet svampe med ananas og peber samt rød mizuna krus persille
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Mexi- gryde: kidney bønner, gul squash, peberfrugt, portobello, løg, hvidløg , achiote
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
COCHINITA PIBIL: lavet af langtidsstegt svine filet achiote sovs, hvidløg, løg , annatto frø , nelliker , appelsin juice, syltede rødløg på toppen
lun tortilla
Citron ristet svampe med rød mizuna krus persille
Agurk og majs med lime samt ristet hvidløg/jalapenos dressing frisk mynte
Husets grønne indslag ananas og peber
Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel
Vegetar/vegan:
Mexi- gryde: kidney bønner, gul squash, peberfrugt, portobello, løg, hvidløg , achiote
Vegetar:
Vegan: