21. august 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

COCHINITA PIBIL: lavet af langtidsstegt svine filet achiote sovs, hvidløg, løg , annatto frø , nelliker , appelsin juice, syltede rødløg på toppen

lun tortilla

Citron ristet svampe med ananas og peber samt rød mizuna krus persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:
Mexi- gryde: kidney bønner, gul squash, peberfrugt, portobello, løg, hvidløg , achiote
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

COCHINITA PIBIL: lavet af langtidsstegt svine filet achiote sovs, hvidløg, løg , annatto frø , nelliker , appelsin juice, syltede rødløg på toppen

lun tortilla

Citron ristet svampe med rød mizuna krus persille

Agurk og majs med lime samt ristet hvidløg/jalapenos dressing frisk mynte

Husets grønne indslag ananas og peber

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel

Vegetar/vegan:
Mexi- gryde: kidney bønner, gul squash, peberfrugt, portobello, løg, hvidløg , achiote
Vegetar:
Vegan:

Rediger menu