18. september 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Frisk bagt Pitabrød

Pullede chicken med masser af krydderuret citron tomat persille

dressing med yoghurt løg oregano oliven olie

Råmarineret rødkål med spidskommen og granatæble sirup citron toppet med tomat og agurk

kikærte squash salat med peber mynte toppet med feta og granatæbler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

stegte peberfrugt , rødløg, spidskål, vegan pølser, champignon og chili

Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Frisk bagt Pitabrød

Pullede chicken med masser af krydderuret citron tomat persille

dressing med yoghurt løg oregano oliven olie

tomat og agurk samt rødløg

kikærte squash salat med peber masser af mynte rukola

Husets grønne indslag Råmarineret rødkål med spidskommen og granatæble sirup citron toppet med granatæbler

Dagens friskbagte øko. Brød med durum

Vegetar/vegan:
stegte peberfrugt , rødløg, spidskål, vegan pølser, champignon og chili
Vegetar:
Vegan:

Rediger menu