18. september 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Frisk bagt Pitabrød
Pullede chicken med masser af krydderuret citron tomat persille
dressing med yoghurt løg oregano oliven olie
Råmarineret rødkål med spidskommen og granatæble sirup citron toppet med tomat og agurk
kikærte squash salat med peber mynte toppet med feta og granatæbler
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
stegte peberfrugt , rødløg, spidskål, vegan pølser, champignon og chili
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Frisk bagt Pitabrød
Pullede chicken med masser af krydderuret citron tomat persille
dressing med yoghurt løg oregano oliven olie
tomat og agurk samt rødløg
kikærte squash salat med peber masser af mynte rukola
Husets grønne indslag Råmarineret rødkål med spidskommen og granatæble sirup citron toppet med granatæbler
Dagens friskbagte øko. Brød med durum
Vegetar/vegan:
stegte peberfrugt , rødløg, spidskål, vegan pølser, champignon og chili
Vegetar:
Vegan: