18. juni 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Tinga de Res marineret langtidsstegt plukket okseinderlår lavet med tomat løg spidskommen

Durum rulle

Dressing lavet med yoghurt og urter citron oliven olie

Tomater agurker spinat syltede løg

Rød spidskål med granatæbler persille lime og tranebær sirup

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Falafel med chili- tomat sauce

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Tinga de Res marineret langtidsstegt plukket okseinderlår lavet med tomat løg spidskommen

Durum rulle

Dressing lavet med yoghurt og urter citron oliven olie

Tomater basilikum spinat syltede løg

Rød spidskål med granatæbler persille lime og tranebær sirup

Agurk majs mynte rukola

Husets grønne indslag med orange peber i skiver

Dagens friskbagte øko. Brød med Rugmel og surdej

Vegetar/vegan:

Falafel med chili- tomat sauce

Rediger menu