18. december 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Conchinita Pibil langtidsstegt nakkefilet af svine plukket og marinaret med spidskommen løg hvidløg urter

Spinat Tortilla

Avokado med spinat majs granatæbler citron jalapenos/lime dressing

agurk og cherry tomater forårsløg rødløg

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar; mexi gryde med kidney bønner , majs, peberfrugt, løg , haricots , achiote sovs , feta og sylte rødløg på toppen

Vegan: mexi gryde med kidney bønner, majs, peberfrugt, løg, haricots , achiote sovs, og sylte rødløg på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Conchinita Pibil langtidsstegt nakkefilet af svine plukket og marinaret med spidskommen løg hvidløg urter

Spinat Tortilla

Avokado med spinat majs granatæbler citron jalapenos/lime dressing

guacamole med løg hvidløg samt yoghurt lime

Husets grønne indslag med marineret rød spidskål med citron dressing

Dagens friskbagte øko. Brød med kerner samt surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar; mexi gryde med kidney bønner , majs, peberfrugt, løg , haricots , achiote sovs , feta og sylte rødløg på toppen

Vegan: mexi gryde med kidney bønner, majs, peberfrugt, løg, haricots , achiote sovs, og sylte rødløg på toppen

Rediger menu