20. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Stegt unghanebryst serveret med lækker skysauce med perleløg og fløde (laktose)

Hertil serveres:

Risoni med krydderurte olie lavet med basilikum, persille og krydderier

Miksede salater vendt med ananas, edamame bønner og fintsnittet hvidkål. Toppet med frisk mynte

Vegetar/Vegan: Thai gryde med tofu, kokosmælk, squash, rødløg, bambusskud, peberfrugter, kinakål og limeblade serveret med små stegte kartofler med persille olie

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Stegt unghanebryst (1 stk per person) serveret med lækker skysauce med perleløg og fløde (laktose)

Hertil serveres:

Risoni med krydderurte olie lavet med basilikum, persille og krydderier

Miksede salater vendt med sherrytomater, agurker, rødløg og edamame bønner. Toppet med frisk persille

Fintsnittet spidskål vendt med friske æbler og avocado. Anrettet på sprød rucola salat og toppet med pinjekerner (nødder)

Salat med squash, gulerødder, majs og hakket grønkål. Anrettet på babyspinat og toppet med fetaost (laktose)

Huset grønne indslag med pimenter

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Thai gryde med tofu, kokosmælk, squash, rødløg, bambusskud, peberfrugter, kinakål og limeblade serveret med små stegte kartofler med persille olie

 

 

Rediger menu