16. april 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Frikadeller lavet af mager svinekød med friske urter løg (indeholder gluten) 3 stk. pr. person

Kartoffelsalat med radiser purløg dressing på yoghurt og sennep samt syltede grøntsager løg

Kikærte salat med agurk syltede rødløg avokado dressing toppet med peber frugter

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi deller: maja, bønner, kikærter, løg, champignon , peberfrugt , polenta, med BBQ dressing

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Frikadeller lavet af mager svinekød med friske urter løg (indeholder gluten) 3 stk. pr. person

Kartoffelsalat med radiser purløg dressing på yoghurt og sennep samt syltede grøntsager løg

Kikærte salat med agurk syltede rødløg avokado dressing toppet med cherry tomater

Bagt squash med peberfrugter lime juice græskar kerner rød mizuna kørvel

Dampet broccoli med ananas kiwi citron dressing pistacie nødder

Husets grønne indslag med råkost lavet med presset appelsin og rosiner

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og rugmel

Vegetar/vegan:

Veggi deller: maja, bønner, kikærter, løg, champignon , peberfrugt , polenta, med BBQ dressing

Rediger menu